RULOURI GEAM, RULOURI EXTERIOARE, CALITATE PREMIUM

Doresti sa-ti instalezi rulouri la geamurile tale ? Iata cateva dintre consideratiile pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de instalarea rulourilor de geam.


PREMIUMROLL - Rulouri proiectate si produse de compania

SC PLASTALFALINE SRL ™

Instalarea de rulouri pentru geam sau dupa caz, pentru usi, sau de garaj la casa ta, poate oferi mai multe avantaje, dar trebuie sa iei in considerare toti factorii inainte de a lua o decizie. Inainte de a instala rulouri pentru geam, luati in considerare urmatorii factori discutati mai jos.

1. Care sunt principalele motive pentru instalarea de rulouri geam ? Sunt acolo pentru siguranta, izolare sau intimitate ?

Rulourile izolatoare sunt excelente pentru a va mentine casa racoroasa in timpul verii. Instalarea acestora este, de asemenea, o idee buna daca doriti sa imbunatatesti securitatea casei tale - acesta este motivul pentru care rulourile sunt atat de populare.

2. Le vei folosi singur sau vei avea nevoie de asistenta ?

Unele rulouri pot fi deschise doar din exterior, astfel incat instalarea lor inseamna ca, uneori, va trebui sa le deschizi singur. inainte de a alege acest tip de rulou in detrimentul altuia, luati in considerare cat de usor va fi pentru altcineva sa va asiste la deschiderea si inchiderea lor.

3. Ai nevoie de un rulou extrem de durabil ? Este actionarea acestuia facuta des ?

Daca da, ganditi-va la rulouri executate din metal. Acesta este cel mai durabil material pentru rulourile exterioare si este posibil sa nu necesite inlocuire pentru o perioada de timp destul de lunga dupa instalare, ceea ce va va economisi bani pe termen lung.

4. Cat control iti doresti sa ai asupra rulourilor instalate ?

Daca ai nevoie de un control complet asupra rulourilor tale in orice moment, selecteaza un dispozitiv de deschidere electronic care iti permite sa le deschizi si sa le inchizi din interiorul casei, cu ajutorul unui dispozitiv de telecomanda. Acestea sunt mai scumpe decat optiunile manuale, dar permit unei persoane care nu are acces fizic sa actioneze oblonul din interiorul casei, daca este necesar.

5. Cati bani ai pusi deoparte pentru acest proiect ?

Trebuie sa iei in considerare optiunile cele mai putin costisitoare si cele mai costisitoare, asa ca apeleaza la o firme care te poate consilia in mod onest cu privire la produsul de care ai nevoie, raportat la bugetul tau. Cele mai scumpe optiuni pot avea mai multe caracteristici, dar nu intotdeauna depasesc optiunea mai putin costisitoare.

6. Unde doresti sa instalezi rulourile ?

Ia in calcul culoarea casei tale, a mediului in care te afli si vrei sa le instalezi, precum si cata lumina solara ar ajunge la acele ferestre daca ar fi ascunse in spatele unor rulouri. Daca afara este intuneric, cel mai probabil, acele ferestre vor avea nevoie de invelitori de ferestre care sa impiedice, de asemenea, lumina sa patrunda in acele incaperi in timpul zilei, pentru a le mentine suficient de intunecate pe timp de noapte pentru a putea dormi. Casele mai noi au frecvent luminatoare care pot fi blocate si ele cu rulouri - daca este posibil, lasati-le descoperite pentru a nu se sparge sau deteriora in timp din cauza deschiderii si inchiderii constante a rulourilor.

7. Ce materiale vrei sa folosesti pentru proiectul tau ?

Rulourile sunt disponibile intr-o varietate de materiale, inclusiv lemn masiv si aluminiu. Ca si in cazul altor achizitii de imbunatatire a locuintei, optiunea mai scumpa ofera de obicei o izolare mai buna si este mai usor de curatat in timp, dar nu intotdeauna merita banii in plus daca nimeni din gospodaria ta nu sufera de alergii sau este sensibil la particulele de praf din aer sau la lumina ultravioleta care intra pe ferestre.

8. Care sunt dimensiunile si formele ferestrelor si usilor tale ?

Rulourile de geam sau rulourile pentru usi sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, asa ca asigurata-te ca le iei pe cele potrivite pentru casa ta. Daca toate ferestrele si usile tale au aceleasi dimensiuni, poti comanda un set de rulouri taiate la comanda. Daca ai o varietate de dimensiuni sau forme ale ferestrelor, trebuie sa iei in considerare ca pot exista diferente de costuri intre marimi si forme.

9. Preferi rulourile rulante manuale sau automate?

Rulourile manuale sunt mai putin costisitoare, dar cele electrice sunt mai usor de deschis si de inchis, mai ales daca intentionezi sa le instalezi intr-o zona cu trafic intens. Cu rulourile electrice, poti controla si viteza de deschidere. Acestea sunt probabil o alegere mai buna din motive de zgomot, daca casa ta se afla pe o strada aglomerata sau daca are mult trafic pietonal in jurul ei.

10. Ai mult condens in casa ?

S-a demonstrat ca rulourile rulante reduc condensul din interiorul unui spatiu. Acest lucru se intampla deoarece caldura din interiorul incaperii incalzeste fereastra si tavanul, impiedicand orice aer rece din exterior sa patrunda prin ele.

In cazul in care ai intrebari sau vrei lamuriri suplimentare, acceseaza contacteaza compania noastra - PLASTALFALINE - pentru informatii rulouri geam sau de usi si chiar de garaj, dupa caz.

PREMIUMROLL ACASA - Rulouri Exterioare.